duminică, 20 decembrie 2009

Ce oras din Europa are cei mai la moda locuitori?

 
La aceasta intrebare multi din participantii la studiu au raspuns simplu si scurt. Paris. O treime din americani si europeni au recunoscut ca Paris este orasul "cel mai bine imbracat".


Si italienii au fost rapiti de acel "chic" sau "je ne sais quoi" al francezilor, preferand la capitolul moda in loc de Milano, Paris.


Rusii, suedezii, polonezii si turcii cred ca cei care locuiesc in marile orase din tara lor sunt cei mai moderni atunci cand vine vorba de stil vestimentar.


Daca cei mai la moda sunt parizienii,  cetatenii din ce oras au reputatia de a fi foarte putin constiinciosi in privinta propriei tinute?

 

La aceasta intrebare putini au putut sa raspunda. Cei care au reusit sa isi gaseasca vorbele au spus ca londonezii au un stil mai ciudat  de a se imbraca,  in sensul "neasortarii" tendintelor din moda. Pe locul doi in ce priveste moda a ajuns Moscova, iar pe trei Berlin.


Acelasi studiu a scos la iveala ca multi considera ca a fi la moda este cum spun americanii un "must". Adica este obligatoriu sa arati bine pentru a-ti face remarcata personalitatea.


Romanii si rusii sunt foarte constiinciosi in ceea ce priveste moda, din toate punctele de vedere. Cetatenii romani, alaturi de cei rusi, cred cu tarie ca a fi la moda este important. La fel de important este sa fii la curent cu noile aparitii in materie de design vestimentar.


Germanii, francezii, danezii si suedezii sunt cei care au spus ca nu le pasa prea mult de tot ce e nou in moda, insa pentru un aspect placut tinuta conteaza.


In fiecare tara participanta la studiu, 40% dintre femei au spus ca adopta noile trenduri. Barbatii, in proportie de 30%, sunt si ei interesati de noile tendinte si aparitii.

 
 



joi, 10 decembrie 2009

Nu uitati sa visati,visele pot deveni oricand realitate!


Nu uitati sa visati,visele pot deveni oricand realitate!

Poate suna a motto sau poate suna ca un citat stupid,dar visele mele au devenit realitate,nu oricand ci atunci cand nu ma asteptam.
27.11.2009 este poate pana acum cea mai fericita zi din viata mea. Povestirea mai pe larg suna cam asa:
Intr-o zi frumoasa de septembrie ma "pierdeam" pe holurile Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor cand dintr-o data m-am "lovit" de un afis ce suna cel putin interesant..."...Preselectie pentru Miss Boboc FEAA..." si cam atat pentru ca restul nu am reusit sa citesc deoarece o voce m-a intrerupt brusc: "Pentru preselectie?". Initial nu am stiut daca intrebarea mi-a fost adresata mie,asa ca a urmat vesnica balbaiala "aaa...aaa....Da,pentru preselectie. Intr-un ritm destul de ametitor am intrat in ceea ce parea la inceput un joc,unul al frumusetii bobocilor si am ajuns sa transformam jocul in competitie in ziua de 27noiembrie.
Concursul de Miss Boboc a fost prezentat de catre Daniel Buzdugan si Mihai Morar,iar ca invitat special : Cream si Nick Kamarera
Primele probe,cea de dans,tinuta de zi,si prezentare de moda a uneia dintre colectile lui Florin Lazar.
Au trecut cu usurinta....greul a urmat sau mai bine zis si-a facut aparitia la ultima proba...cea a rochilor de seara.Desi trebuia sa dansam vals, imi simteam picioarele inclestate (lucru care nu s-a vazut :)) ),iar gandul imi zbura la momentul anuntarii castigatoarelor.Dupa concertul Claudiei,pe scena din Heaven Studio 10 fete,una mai frumoasa ca cealalta,asteptau decizia juriului...Nu stiu ce era in sufletul lor,stiu doar ca eu personal nu as mai fi "inghitit" inca o dezamagire ( dar asta e o alta poveste care nu o sa o spun decat nepotilor mei :))) )
Primul premiu oferit a fost cel de Miss Popularitate si a fost castigat de frumoasa mea colega Laura.Adrenalina crestea pe masura ce premiile se epuizau; locul 3 a fost obtinut de Sanziana,iar locul 2 de "pata de culoare"a acestui bal:Cherezada,iar locul 1 de...mine...Oana.
Daca voi va intrebati cum a fost posibil si daca voi puteti sa raspundeti la aceasta intrebare,transmite-ti-mi si mie raspunsul pentru ca nici acum,dupa mai bine de doua saptamani inca nu imi vine sa cred ca eu am fost cea care a castigat....Daca am mers pe aceeasi linie ca si la  Decernarea Premilor Oscar,acum pe final nu-mi ramane decat sa le multumesc Organizatorilor,Juriului,Publicului..tututor care au luat parte la acest bal si care mi-au fost alaturi...
Vizionare placuta!


 

 


Pentru a vedea televizat o parte din bal puteti intra pe : http://www.analogtv.ro/emisiuni/in-voga/in-voga-04-decembrie-2009/    unde este difuzat la emisiunea "In Voga" Analog TV
.

miercuri, 9 decembrie 2009

Secretul Victoriei



Ca sa fii un invingator trebuie sa detii un secret, secretul suprem! Iar cei de la Victoria`s Secret le detin pe toate, pentru ca sunt mai multe. Spus pe scurt, au mai devenit o data victoriosi in lupta fashion, seducand din nou.

Nici nu stii ce e mai mult in show-ul lor, lenjeria, seductia, femeile, banii, publicul, victoria?! Anul acesta, Victoria`s Secret s-a hotarat sa o aduca din nou pe Heidi Klum pe podium. O Heidi Klum surprinzatoare, aflata la doar 6 saptamani de la nasterea celui de-al patrulea copil, o fetita. Cum a reusit? Secretul ei … pe care l-a dezvaluit Victoria`s Secret intr-un corp superb pus la rand cu celelalte trupuri superbe, fara sa aiba vreun defect, doar o tentatie seducatoare intr-un corset perfect.

Alaturi de ea, la Lexington Armory, in New York, au mai defilat in show-ul Victoria`s Secret din 19 noiembrie, “ingerul” Miranda Kerr, dar si top-modelele Emanuela de Paula, Chanel Iman, Rosie Huntington-Whiteley, Lindsay Ellingson si Candice Swanepoel.

Pentru ca Victoria`s Secret nu mai e demult doar o simpla prezentare de moda ci un spectacol in toata legea, pe podium au cantat The Black Eyed Peas si Fergie. Din front row, Russell Simmons (media si fashion mogul - de la Def Jam Recordings si Phat Farm, Argyleculture, and American Classics – fashion lines) a declarat incantat: "This show is always fun and a great production" si chiar a meritat sa il vada din primul rand in loc sa stea acasa si sa il vada pe internet ca toata lumea, intr-un video live.

Aripi si pene de paun, fuste din tulle pentru zane, corsete si fluturi, o poveste despre Pink Planet cu seductia si secretele ei spusa de designerul Todd Thomas si Charlotte Stockdale, stilistul show-ului.


Top modelul Heidi Klum este casatorita cu cantaretul american Seal. Ea a nascut, la inceputul lunii octombrie, cel de-al patrulea copil al sau, pe micuta Lou Samuel. Heidi Klum si Seal mai au doi copii, Henry si Johan, in varsta de trei, respectiv doi ani, dar o cresc impreuna si pe Leni, fetita un varsta de cinci ani pe care top modelul o are dintr-o relatie anterioara, cu Flavio Briatore, mogulul Formula 1.
Heidi Klum  (36 de ani) si Seal (46 de ani) s-au casatorit in 2005. Klum a devenit celebra in anii '90, pentru prezentarile de lenjerie intima si costume de baie apartinand companiei Victoria's Secret. In prezent, top-modelul modereaza emisiunea TV "Project Runway", o emisiune dedicata designerilor care incearca sa se afirme in moda.