miercuri, 9 decembrie 2009

Secretul Victoriei



Ca sa fii un invingator trebuie sa detii un secret, secretul suprem! Iar cei de la Victoria`s Secret le detin pe toate, pentru ca sunt mai multe. Spus pe scurt, au mai devenit o data victoriosi in lupta fashion, seducand din nou.

Nici nu stii ce e mai mult in show-ul lor, lenjeria, seductia, femeile, banii, publicul, victoria?! Anul acesta, Victoria`s Secret s-a hotarat sa o aduca din nou pe Heidi Klum pe podium. O Heidi Klum surprinzatoare, aflata la doar 6 saptamani de la nasterea celui de-al patrulea copil, o fetita. Cum a reusit? Secretul ei … pe care l-a dezvaluit Victoria`s Secret intr-un corp superb pus la rand cu celelalte trupuri superbe, fara sa aiba vreun defect, doar o tentatie seducatoare intr-un corset perfect.

Alaturi de ea, la Lexington Armory, in New York, au mai defilat in show-ul Victoria`s Secret din 19 noiembrie, “ingerul” Miranda Kerr, dar si top-modelele Emanuela de Paula, Chanel Iman, Rosie Huntington-Whiteley, Lindsay Ellingson si Candice Swanepoel.

Pentru ca Victoria`s Secret nu mai e demult doar o simpla prezentare de moda ci un spectacol in toata legea, pe podium au cantat The Black Eyed Peas si Fergie. Din front row, Russell Simmons (media si fashion mogul - de la Def Jam Recordings si Phat Farm, Argyleculture, and American Classics – fashion lines) a declarat incantat: "This show is always fun and a great production" si chiar a meritat sa il vada din primul rand in loc sa stea acasa si sa il vada pe internet ca toata lumea, intr-un video live.

Aripi si pene de paun, fuste din tulle pentru zane, corsete si fluturi, o poveste despre Pink Planet cu seductia si secretele ei spusa de designerul Todd Thomas si Charlotte Stockdale, stilistul show-ului.


Top modelul Heidi Klum este casatorita cu cantaretul american Seal. Ea a nascut, la inceputul lunii octombrie, cel de-al patrulea copil al sau, pe micuta Lou Samuel. Heidi Klum si Seal mai au doi copii, Henry si Johan, in varsta de trei, respectiv doi ani, dar o cresc impreuna si pe Leni, fetita un varsta de cinci ani pe care top modelul o are dintr-o relatie anterioara, cu Flavio Briatore, mogulul Formula 1.
Heidi Klum  (36 de ani) si Seal (46 de ani) s-au casatorit in 2005. Klum a devenit celebra in anii '90, pentru prezentarile de lenjerie intima si costume de baie apartinand companiei Victoria's Secret. In prezent, top-modelul modereaza emisiunea TV "Project Runway", o emisiune dedicata designerilor care incearca sa se afirme in moda.

Niciun comentariu: