sâmbătă, 21 martie 2009

Microcipul...NOI,scalvii viitorului!




MICROCIPUL UMAN a fost creeat de compania americanã VeriChip Corp, detinutã în întregime de societatea Applied Digital Solutions. Firma producatoare ”vede” o lume în care toti oamenii sunt ”dotati” cu microcipuri, iar scanere existã pretutindeni.


Care ii va fi destinatia? Sub pielea ta!!! Sistem de identificare si dispozitiv de localizare.


Acest microcip va fi implantat intr-o buna zi sub pielea fiecarui om de pe Planeta.Pentru a ne manipula, Mass-Media din S.U.A a prezentat in urma cu ceva timp o familie de pionieri care au hotarat sa accepte acest sistem de identificare.Am spus manipulare deoarece asa vad eu aceasta forma de "tehnologizare" sau chiar "robotizare" caci intra-colo ne indreptam!


Se presupune ca rostul acestui microcip este de a-i identifica pe "baietii rai" si pentru a proteja copii de eventuale rapiri.S-a luat decizia ca acesta sa fie implantat in mana dreapta,deci de moment ce este o decizie universala si rapitorii cu siguranta ar sti asta,ce i-ar impiedica sa taie mana dreapta a orcarui copil rapit,pentru a nu mai fi localizat? In concluzie nu se mai poate face nimic in momentul cand acest cip va fi implantat sub pielea noastra,vom fi urmariti si identificati intr-o secunda.Vor sti mereu ce facem,unde suntem,cu cine suntem etc.


Microcipul va stoca date ca:amprenta digitala,amprenta piciorului,scanul retinei,genotipul ADN,starea financiara,istoric personal;niciunul dintre noi nu va putea sa mai faca nici o tranzactie fara acest microcip implantat deoarece in functie de el ne vom plati inclusiv mancarea in supermarket :)) .


Automobilul porneste numai dacã soferul are un microcip corespunzãtor în corp; la supermarket poti plati doar întinzînd bratul spre scaner; in mijloacele de transport in comun te poti sui doar platind biletul in acelasi mod etc. Cercetarile pentru acest MICOROCIP sunt sub protectia departamentelor si ministerelor guvernelor. Deci concluziile nu le puteti trage singuri,ci le puteti simti pe propria piele...

Un comentariu:

Vilhelm man spunea...

Iti doresc o primavara frumoasa!