duminică, 22 martie 2009

Telefonul viitorului...


...NOKIA MORPH!


Acest telefon se preconizeaza ca o sa apara in 2016.Deocamdata putem vizualiza pe internet un film cu prototipul acestuia.Mecanismul de functionare se bazeaza pe nanotehnologie.Acest telefon contine 10000 de tranzistori care au dimensiuni atat de mici incat pot sa atinga chiar si capul unei muste.Se incarca cu energie solara in acest timp putand fi si utilizat.Descoperim la el lucruri pe care le au si alte telefoane din zilele noastre:nu se zgarie si nu absoarbe nici macar lichidele care cad peste el,ba chiar le poate indeparta.Ne avertizeaza in legatura cu chimicalele pe care la gasim pe anumite lucruri. Exemplu:setati din meniul telefonului optiunea scanare a unui mar si o sa va dea tot ce contine acesta,inclusiv numarul de produsi chimici. Poate sa ia diferite forme:

-suprafata plana(gen playstation) asta in cazul care doriti sa va jucati,sau sunte-ti persoane cu "maini de pianist";

-telefon cu dimensiune obisnuita;

-ceas-bratara.

Ultima parte este interesanta(transformarea telefonului in ceas-bratara) si cel mai bine ar fi sa dau un exemplu pentru a explica mai bine despre ce este vorba: Am un nokia morph de culoare verde si ma pregatesc sa plec intr-un club intr-o rochie rosie,iar accesorile imi sunt gri.Cum voi reusi eu sa asortez accesoriile cu telefonul meu bratara? Simplu:cu o simpla scanare imi voi transforma telefonul-bratara in culoarea accesorilor:gri...Simplu nu?

IN CONCLUZIE ACEST TELEFON FACE CE NU AU FACUT ALTI SAVANTI...vorba vine...FACE TOTI BANII...Nu ne ramane decat sa visam la un astfel de telefon deoarece cu siguranta in 2016 nu o sa fim noi primii cumparatori.

Niciun comentariu: